Empire Sko: Kvalitets dansesko til alle slags dans & tilbehør til sko
- Kvalitets dansesko siden 1970

Dansesko og tilbehør

Dame Standard dansesko Dame Latin dansesko Dreng/pige dansesko

Herre dansesko Tilbehør til dans Sneakers dansesko

Hos Empire Sko samarbejder vi med en række store europæiske producenter indenfor dansesko, det er blandt andet Diamant og Bloch, og vi har et stort udvalg fra de kendte kvalitetsmærker der har domineret dansescenen i mange år – der er altså helt sikkert noget som falder i din smag og behag.

Dansesko i høj kvalitet

Gå til skostørrelser
Vi nyder at sælge dansesko af høj kvalitet, da vi er af den overbevisning at kvalitet = pris. I hvert fald når det kommer til dansesko. Det ville jo være dybt beklageligt at du får skader, og ikke kan danse mere, bare fordi du har valgt et par billige sko fra Kina. Desuden holder et par kvalitets dansesko meget længere end dem du kan få til næsten ingen penge.
Eksempelvis har Diamant Dansesko fra Tyskland produceret udelukkende dansesko siden 1975, og har perfektioneret danseskoen i mange år, gennem mange erfaringer – og de er desuden den eneste sko der indeholder en patenteret kile, der søger for at skoen konstant sidder rigtigt på foden under al slags dans.

Vi har alt hvad du kan få brug for og behov for, når det kommer til dans – og de gode dansesko er, udover at være af en rigtig god kvalitet, også til en fornuftig pris når man tænker på både skoens holdbarhed, komfort og pasform.

Vi håber du finder frem til nogle dansesko du kan lide – og hvis der er noget du er i tvivl om, så skal du være mere velkommen til at kontakte os.